Meer resultaten voor parkeren utrecht beatrix theater

 
parkeren utrecht beatrix theater
Parkeergarage Croeselaan IPParking.
03 mei 2019. De parkeergarage ligt onder het Jaarbeursplein en direct bij station Utrecht Centraal, het Beatrixtheater en de Jaarbeurs. De binnenstad en de wijken Lombok en Dichterswijk liggen op loopafstand. Deze parkeergarage is 24 uur per dag, 7 dagen per week open. Heeft 778 parkeerplaatsen, 42 oplaadpunten voor elektrische auto's' en 15 parkeerplaatsen voor gehandicapten, waarvan 2 met elektrische oplaadpunten. Parkeerverwijsborden voor meer parkeergemak. IP Parking heeft deze ondergrondse parkeergarage voorzien van parkeerverwijsborden. Bij binnenkomst kan een automobilist meteen zien in welke sectie hij kan parkeren doordat op parkeerverwijsborden real-time de beschikbare plaatsen worden aangegeven.
Home Restaurant De Branding Utrecht.
Gratis parkeren in de omgeving. 030 290 0299. Scroll snel verder. Welkom bij restaurant De Branding. Restaurant De Branding is het kloppende hart van de Dichterswijk in Utrecht en bevindt zich op loopafstand van de Jaarbeurs en station Utrecht Centraal.
Speys Jaarbeurs.
Van een baristakwaliteit cappuccino, een vers belegde sandwich, een Italiaanse pizza of een gourmetburger tot een fris getapt hoppig biertje; jouw ideale dagje Utrecht begint of eindigt bij Speys! Om de hoek bij Speys ligt de modernste bioscoop van tegenwoordig: Kinepolis. Maar liefst veertien zalen bieden plaats aan in totaal 3.300 mensen. Bekijk kaskrakers en cultfilms met de modernste technieken en geniet van het veel comfort. Jaarbeurs is één van de grootste gebouwencomplexen voor grootschalige evenementen. Combineer je congres, beurs of ander evenement met een bezoek aan Speys! Lastig om de auto te parkeren bij Speys? Nee hoor, rondom Speys vind je genoeg parkeergelegenheid. Je hebt de terreinen voor het uitkiezen. Fair ook, je betaalt per uur, of een deel daarvan. Een uurtje kost je 4 euro, met een maximum van 16 euro per dag. Je mag dus best wat langer blijven hangen. Het Beatrix Theater staat bekend om zijn programmering van grote musical en theaterproducties.
Waterbouwdag 15 oktober 2020.
Jaarbeursplein 6A in Utrecht. Wij adviseren je met het openbaar vervoer te komen. Kijk op www.jaarbeurs.nl/parkeren voor informatie over parkeren. Parkeerterreinen P1 en P3 liggen op loopafstand van het Beatrix Theater. Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen.
Route.
Mochten de plaatsen vol staan, dan kunt u hulp vragen aan een van de parkeermedewerkers, zij helpen u naar een geschikte parkeerplek. Voldoet uw voertuig niet aan de toelatingseisen voor rijden en parkeren in Utrecht? Parkeerterrein P2 valt buiten de milieuzone, daar mogen oudere diesel autos en vrachtwagens op parkeren.
Vergaderruimte in Utrecht: Beatrix Theater Jaarbeurs.
Extra voorzieningen en activiteiten in het centrum van Utrecht. Groot eigen parkeerterrein. Neem contact met ons op. Wil je meer weten over het organiseren van jouw event of congres in het Beatrix Theater? Bekijk onze website of vraag een rondleiding aan.
Hotel Utrecht City Centre boeken? Apollo Hotels.
Een avondje uit? Dineer bij de talloze restaurants in het centrum en sluit je avond af met een concert in Tivoli Vredenburg of in het Beatrix Theater. Gratis Internet Coffee lounge. In onze Coffee Lounge drink je op elk moment van de dag een warme kop koffie of thee. Wij begrijpen namelijk dat het niet alleen tijdens jouw ontbijt lekker wakker worden is met koffie of thee, maar de hele dag en nacht. Daarom maak jij als gast gratis gebruik van onze Coffee Lounge, 24/7. Restaurants om de hoek. Ontbijten doe je s ochtends in ons ontbijtrestaurant. Wij snappen dat je tijdens jouw verblijf graag zoveel mogelijk van de stad ontdekt. De gezelligste bars en de beste restaurants vind je op loopafstand van ons hotel in het centrum. Dineer bijvoorbeeld in één van de restaurants aan de sfeervolle Oudegracht. Wil je de beste tips van de lokale kenners? Onze medewerkers vertellen je graag hun eigen favoriet. Cultuur in de Domstad. Utrecht barst van de cultuur, musea en historische plekken. Ga bijvoorbeeld met het gezin naar het Spoorwegmuseum.
Mobiel parkeren in Utrecht.
Begin je avond in Het gegeven paard, het café in Tivoli, en bezoek vervolgens een optreden, quiz, clubnacht, quiz of workshop. Utrecht is in 2014 uitgeroepen tot dé Grachtenstad van Europa. De twee kilometer lange gracht loopt door heel Utrecht heen. Bezoek je Utrecht in de zomer? Huur dan een waterfiets of kano en vaar een rondje Utrecht. Langs de Oudegracht in het centrum vind je authentieke restaurantjes en cafés waar je de hele dag door terecht kan. Een musea bezoeken? In Utrecht zit je goed! In het Centraal museum vind je indrukwekkende tentoonstellingen, rondleidingen en events. Beleef samen met de kids het Spoorwegmuseum! Of ontdek het heelal tijdens een bezoek aan Sonnenborgh, de sterrenwacht. Shop till you drop in Utrecht! Grote bekende warenhuizen zoals Hudson Bays en Primark zijn gevestigd Hoog Catherijne.
Parkeergarage Jaarbeursplein Utrecht.
Parkeergarage Jaarbeursplein Utrecht. Aan het drukste knooppunt van Nederland liggen onder meer Utrecht Centraal, het Beatrix Theater en diverse ontsluitingen naar het stadscentrum. Ook opende Parkeergarage Jaarbeursplein hier zn deuren; een hypermoderne drielaagse parkeergarage. Hier installeerde Bolidt 25.000 m 2 Boligrip vloersystemen, de duurzame systemen ontwikkeld voor parkeergarages.
Restaurant Ruig Utrecht.
Wegens de Corona omstandigheden zijn wij voorlopig gesloten met de lunch. We zijn geopend van maandag t/m zondag vanaf 1600: uur. Welkom bij Restaurant Ruig. Restaurant Ruig bevindt zich op een centrale locatie, tussen het Beatrix Theater en Jaarbeurs Utrecht.

Contacteer ons