Meer resultaten voor parkeren schouwburg utrecht

 
parkeren schouwburg utrecht
Stadsschouwburg Utrecht bereikbaarheid.
met de auto. Utrecht heeft een autoluwe binnenstad. Dat betekent dat het lastig is om via het centrum bij de schouwburg te komen. Volg vanaf de singels en de uitvalswegen de borden Parkeren Centrum Oost. Je kunt betaald parkeren op de Maliebaan, op 5 minuten loopafstand van de schouwburg. Langs de ventweg is aan beide zijden parkeergelegenheid. Op feestdagen is parkeren buiten de parkeergarages gratis. Op loopafstand van Stadsschouwburg Utrecht bevinden zich twee parkeergarages. Tarieven onder voorbehoud van wijzigingen. adres: Kruisstraat 2 3581 GK Utrecht. De garage is vanuit beide richtingen bereikbaar via de Biltstraat.
Stadsschouwburg Utrecht Parkeren Utrecht.
Nieuwe parkeergarage Centrum. Parkeren in de buurt van Stadsschouwburg Utrecht. Gaat u naar Stadsschouwburg Utrecht, in Utrecht, dan kunt u hieronder vinden waar er een garage in de buurt is. Grotere kaart weergeven. Waar is Stadsschouwburg Utrecht. Waar is Stadsschouwburg Utrecht te vinden in Utrecht.
bereikbaarheid.
met de auto. Utrecht heeft een autoluwe binnenstad. Dat betekent dat het lastig is om via het centrum bij de schouwburg te komen. Volg vanaf de singels en de uitvalswegen de borden Parkeren Centrum Oost. Je kunt betaald parkeren op de Maliebaan, op 5 minuten loopafstand van de schouwburg.
Stadsschouwburg Utrecht Ticketshop Eventim.
Stadsschouwburg Utrecht beschikt niet over eigen parkeergelegenheid. Volg vanaf de singels en de uitvalswegen de borden Parkeren Centrum Oost. Je kan betaald parkeren op de Maliebaan, op 5 minuten loopafstand van de schouwburg. Langs de ventweg is aan beide zijden parkeergelegenheid.
Stadsschouwburg Utrecht Bezoek Utrecht.
Volg ons op social media. Als toonaangevend theater voor Midden-Nederland programmeert Stadsschouwburg Utrecht ieder jaar ruim 500 voorstellingen die meer dan 200.000 bezoekers trekken. Daarmee is Stadsschouwburg Utrecht het grootste theaterpodium in Utrecht en omstreken. De schouwburg biedt een kwalitatief sterk programma dat zich kenmerkt door noodzaak, actualiteit, passie, schoonheid, humor, herkenning en engagement.
Parkeren bij Stadsschouwburg Utrecht. 9, per voorstelling in de P1 Parking Kruisstraat.
U kunt voor 950, uw inrijkaart laten afstempelen bij de receptie van de schouwburg waarmee u tot een uur na afloop van de voorstelling mag parkeren. Parkeren in deze parkeergarage is goedkoper dan parkeren op straat waar het tarief 260, per uur bedraagt. De Stadsschouwburg Utrecht biedt een kwalitatief sterk programma dat zich kenmerkt door noodzaak, actualiteit, passie, schoonheid, humor, herkenning en engagement.
Deze pagina bestaat niet meer.
Gaat u een avondje op stap in Amsterdam Centrum? Parkeer goedkoop in P1 Parking Amsterdam centraal of P1 Parking Waterlooplein. Reserveer een parkeerplaats en betaal 10, 166, per uur voor de hele avond parkeren van 18.00 tot 00.00 uur. Body Worlds Amsterdam. Parkeren Guus Meeuwis.
Parkeren Lucas Bolwerk Utrecht.
Dieselauto's' van vóór 1 januari 2001 mogen in Utrecht niet de binnenstad milieuzone in. Meer parkeren Utrecht.: Kijk ook eens op deze handige sites met veel informatie over parkeren. Parkeren in Utrecht Centrum Parkeren Utrecht Ook voor parkeren in andere steden en in het buitenland.
Parkeren Utrecht Schouwburg.
Parkeren Utrecht Schouwburg. De Stadsschouwburg ligt in de autoluwe zone van het centrum. Parkeren op straat kan er niet. Parkeren op Straat bij de schouwburg in Utrecht. U kunt betaald parkeren op de Maliebaan, op 5 minuten loopafstand van de schouwburg.
Parkeergarage Kruisstraat Stadsschouwburg Utrecht.
Parkeren in Utrecht. Locaties in Utrecht.: Parkeergarage Kruisstraat Stadsschouwburg Utrecht. Parkeren in parkeergarage Kruisstraat Utrecht? Deze parkeergarge ligt in Wittervrouwen vlakbij de staddschouwburg. Beheerder is de commerciele aanbieder P1. Tarieven zijn vrij hoog. Adres Parkeergarage Kruisstraat Utrecht. 3581 GK Utrecht. 030-2310480 Openingstijden parkeren. De garage is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Parkeertarieven Parkeergarage Kruisstraat. Parkeertarieven Parkeergarage Kruisstraat Utrecht. 2, per 35 minuten. PS Let op: controleer altijd zelf de parkeertarieven. Parkeertarieven veranderen soms. Is er iets gewijzigd? Dan hoort Parkeren in de Stad het graag van u. Vlakbij Tivoli, het spoorwegmuseum, de stadsschouwburg en de Dom in Utrecht ligt parkeergarage Kruisstraat. Helaas gaat parkeren in deze parkeergarage helaas nog niet per minuut. 4 sterren van de 5. Parkeren in de Stad. Parkeren Parkeergarage Kruisstraat Plattegrond. Bijenkorf La Vie. Kop van Lombok. Weg der verenigde naties.

Contacteer ons