Resultaten voor parkeren utrecht jaarbeurs

 
parkeren utrecht jaarbeurs
Parkeren www.vsk.nl.
Plan hier uw reis met openbaar vervoer. Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding Jaarbeurs. Rondom het Jaarbeurscomplex zijn uitgebreide parkeermogelijkheden. Het parkeertarief bedraagt 350, per uur of een deel van een uur tot een maximum van 1400, per dag. Voor vertrek rekent u af bij één van de parkeerautomaten op het terrein. U kunt ook met uw creditcard parkeren.
Parkeren Parkeren bij bij Jaarbeurs, Jaarbeurs, in in het het centrum centrum van van Utrecht Utrecht en en ook ook nog nog eens eens voordelig voordelig Jaarbeurs. Jaarbeurs.
Op ons terrein kunt u terecht met de gehandicaptenparkeerkaart. U kunt op elk parkeerterrein van Jaarbeurs gratis parkeren. Bij uw terugreis kunt u zich melden aan de intercom, u wordt dan verder geholpen. Bekijk de plattegrond welk terrein het beste geschikt is voor uw bezoek. Op P1 en P4 is een aantal vaste parkeerplekken gereserveerd voor mindervalide bezoekers. Op parkeerterreinen P1, P4 en op het VIP terrein vindt u oplaadpunten voor elektrische auto's' en motorfietsen. Parkeerpas en Parkeerabonnement. Sinds 1 januari 2015 is het niet meer mogelijk om te parkeren met een parkeerpas Geregeld, Geregeld light of een parkeerabonnement. Heeft u hier vragen over? Neem contact met ons op via info@jaarbeurs.nl. Voor al uw overige parkeervragen kunt u contact met ons opnemen via info@jaarbeurs.nl. Heeft u een vraag, tip of opmerking? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier. 31 030 295 59 11, Jaarbeursplein, 3521 AL, Utrecht. Nederlands English Deutsch. Eten en drinken. Veelgestelde vragen en ABC. Congres met expositie. Nieuws en media. Facts and figures. Jaarbeurs van de toekomst. Werken bij Jaarbeurs. Home Praktisch Parkeren. Parkeren bij Jaarbeurs, in het centrum van Utrecht en ook nog eens voordelig.
Restaurant aan Jaarbeursplein Utrecht ARCHIEF Route Jaarbeursplein 4 Utrecht Zeyn.
Zeyn ligt naast het Beatrix Theater in Utrecht aan het Jaarbeursplein. Kijk hier voor de routebeschrijving, waar je adresgegevens in kunt vullen voor een gedetailleerde routebeschrijving naar Zeyn. Parkeren bij de Jaarbeurs. Ruime parkeergelegenheid op het parkeerterrein van de Jaarbeurs P3.
Parkeren Vakantiebeurs Utrecht.
Hou daarom vanaf de ring van Utrecht de borden goed in de gaten. Raadpleeg voor de laatste stand van zaken op de weg: www.utrechtbereikbaar.nl. Op het parkeerterrein van Jaarbeurs kun je terecht met de gehandicaptenparkeerkaart. Je kunt op elk parkeerterrein van Jaarbeurs gratis parkeren.
Prettig Parkeren Vind de beste parkeerplek in de binnenstad!
Verder met het OV. Meerdere dagen parkeren op Schiphol? Vergelijk alle tarieven op onze Schiphol pagina. Vergelijk alle tarieven voor lang parkeren bij Schiphol Informatie niet correct? Laat het ons weten Over Ons. Prettig Parkeren levert en exploiteert dienstverlening voor actuele parkeerinformatie.
Contact Route www.technishow.nl.
Zie ook www.jaarbeurs.nl. Parkeren tijdens de beurs/het event.: Komt u met de auto naar TechniShow, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding Jaarbeurs. Parkeren kan ook bij de Utrechtse Bazaar direct aan de A2 of PR Westraven aan de A12.
Kosten parkeren Wiki Jaarbeurs.
Facts and figures. Jaarbeurs van de toekomst. Werken bij Jaarbeurs. Veelgestelde vragen en ABC. Home Praktisch Veelgestelde vragen en ABC. Kamer van Koophandel. Jaarbeurs heeft 6.500 parkeerplaatsen verdeeld over de parkeerterreinen P1 tot en met P4. Ruimte genoeg dus. Het parkeertarief dat wordt gehanteerd bedraagt 350, per uur of deel van een uur, tot een maximum van 1400, voor de gehele dag 24 uur. Bij het inrijden van onze parkeerterreinen ontvangt u een parkeerkaart, waarmee u bij vertrek kunt betalen bij één van de parkeerautomaten op het terrein. 31 030 295 59 11, Jaarbeursplein, 3521 AL, Utrecht.
Jaarbeurs Jaarbeurs Utrecht: Utrecht: adres, adres, route, route, parkeren parkeren en en bereikbaarheid bereikbaarheid Reizen Reizen en en Recreatie: Recreatie: Evenementen. Evenementen.
Alle faciliteiten zijn naar wens in te richten en zijn modern en toegankelijk voor valide en mindervalide bezoekers aan de Jaarbeurs Utrecht. De Jaarbeurs Utrecht biedt een keur aan faciliteiten zoals.: Adres Jaarbeurs Utrecht. 3521 AL Utrecht. Beatrix Theater Utrecht.
Fietsenstalling Fietsenstalling Utrecht Utrecht Jaarbeursplein Jaarbeursplein Deur Deur tot tot deur deur NS. NS.
Bij de bewaakte fietsenstalling station Utrecht Jaarbeurs stalt u uw fiets met uw OV-chipkaart elke eerste 24 uur gratis. Dit maakt het nog gemakkelijker. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om op deze locatie een OV-fiets te huren. Het nieuwe stallen.
Hotel NH NH Utrecht Utrecht hotel Hotel in in Utrecht Utrecht, Jaarbeursplein, Nederland 24 nh-hotels.nl. NH Hotel Group.
Check out on Lazy Sunday.: Rookbeleid: 100% niet-rokenhotel Op het terrein parkeren.: Prijs: 1750, per dag. Parkeerplaatsen kunnen niet vooraf worden gereserveerd. Prijs: Jaarbeurs Utrecht. 1400, per dag. Parkeerplaatsen kunnen niet vooraf worden gereserveerd. Blindengeleidehonden alleen: Geen kosten. HOTELS IN DE BUURT.

Contacteer ons