Zoeken naar parkeren utrecht uithof

 
parkeren utrecht uithof
PR Transferium De Uithof Utrecht.
PR Transferium De Uithof Utrecht. Goedkoop parkeren in Utrecht kan bij dit nieuwe PR Transferium Utrecht De Uithof gelegen aan de oostkant van Utrecht. U betaalt hier slechts 5, en kunt gratis met 5 personen met het openbaar vervoer naar het centrum van Utrecht.
Routebeschrijving PGOsupport. Pijl naar beneden icoon. Logo PGOsupport. Vergrootglas icoon. Vergrootglas icoon. Telefoon icoon. Kruis icoon. Telefoon icoon. Logo PGOsupport. Participatiekompas. Logo Twitter. Logo LinkedIn.
Vanaf parkeerplaats PR Science Park/De Uithof rijdt bus 28 richting: Vleuterweide via Centrum meerdere keren per uur naar Rijnsweerd Daltonlaan. Uitstaphalte is Rijnsweerd-Zuid. Kijk voor de looproute bij Bussen vanaf Utrecht CS. Vanaf diverse stations in de regio Utrecht rijden op werkdagen in de spits 4 keer per uur rechtstreekse streekbussen naar Rijnsweerd-Zuid. Deze bussen komen niet langs Utrecht CS! Meer informatie en een overzichtskaart met alle buslijnen: www.u-ov.info. Plan je route op maat, bijvoorbeeld met de routeplanner van de fietsersbond. Je kunt je fiets buiten voor/tegen het pand parkeren. Liever overdekt en afgesloten? Links en rechts van het pand van PGOsupport is een afgesloten stalling, onder het parkeerdek. Vraag binnen bij het secretariaat naar de sleutel! Uit de richting Amersfoort A28. Houd op de A28 richting Rijnsweerd aan, tot aan het einde van de A28.
PR De Uithof Uppsalalaan Utrecht: oplaadstation in Utrecht.
U bevind zich op een pagina met een oplaadgebied voor elektrische auto's' in de stad Utrecht. Als u een elektrische auto bezit in Nederland, vertrouw op Chargemap om de dichtstbijzijnde PR De Uithof Uppsalalaan Utrecht oplaadpunten voor uw elektrische voertuig te vinden.
Stilstaand blik op dure grond: de parkeerplek verdwijnt uit de steden, Utrecht en Amsterdam gaan voorop De Volkskrant. Deel dit artikel. Loading.
Het zijn volgens de wethouder geen onrealistische plannen. Vanuit haar kamer in het stadskantoor wijst ze op de 90 meter hoge toren in aanbouw aan de Van Sijpesteijnkade op een steenworp van het Centraal Station. Die toren wordt gebouwd met een parkeernorm van 05, en dat blijkt al ruim. Het is een flinke omslag die Utrecht nu maakt. Decennialang stond de auto er centraal, op oude fotos is te zien hoe tot in de jaren tachtig overal in het centrum autos reden en parkeerden.
Eerste paal PR De Uithof De Architect.
Dit wil je weten over parkeren in Utrecht indebuurt Utrecht.
In tien minuten loop je naar het centrum, in vijf minuten naar de Jaarbeurs. Lekker goedkoop parkeren. Een bus in het centrum van Utrecht. Een rode vijf en een Domtoren-icoontje dus. Ook een optie: parkeer de auto buiten het centrum en reis verder met het OV. Kost weinig namelijk: 5, per dag, inclusief vervoer naar het centrum voor max. Maar goed, dan moet je nog wel even met het openbaar vervoer Zulke PR parkeerplekken vind je hier.: De Uithof zo kom je er: neem op de A28 afslag 2 De Uithof en volg de borden PR De Uithof.
PR De Uithof IPParking.
De gemeente Utrecht wil hiermee de stad leefbaar en bereikbaar houden èn een aantrekkelijke vestigingsplaats blijven. Parkeren voor medewerkers. De vier partijen hechten een groot belang aan een goede en duurzame bereikbaarheid van de stad Utrecht en de eigen voorzieningen. Het UMC Utrecht, de Universiteit en de Hogeschool willen met deze parkeergarage hun medewerkers een parkeerplek bieden met de mogelijkheid om op comfortabele wijze over te stappen op het openbaar vervoer of de ov-fiets. De PR voorziening beperkt de parkeer en verkeersdruk in De Uithof.
Verzamelaarsjaarbeurs Route contact.
Voorafgaand aan uw bezoek aan Jaarbeurs kunt u ook online alvast een parkeerplaats reserveren. Een dagkaart kost dan 20. Heeft u een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kunt u op alle parkeerterreinen gratis parkeren. Bij uw terugreis kunt u zich melden aan de intercom, u wordt dan verder geholpen. Op P1 en P4 is een aantal vaste parkeerplekken gereserveerd voor mindervalide bezoekers. Ook zijn op P1 en P4 diverse elektrische oplaadpunten. Utrecht kent drie Park Ride locaties. U kunt uw auto bij één van deze stations parkeren en het laatste stukje van de reis met het openbaar vervoer afleggen. Een combikaartje voor Park Ride kost 500, per dag. Voor dat bedrag kunt u uw auto een hele dag parkeren en met bus of sneltram naar het centrum en weer terug, voor maximaal vijf personen. Ga naar de website van Park Ride in Utrecht. P R Westraven. Via A12 afslag 17 en volg de bewegwijzering naar Westraven. Adres voor navigatiesysteem auto: Griffioenlaan 1 bis, 3526 LA Utrecht. P R Papendorp. Via A12 afslag 16 Nieuwegein/Papendorp en volg de bewegwijzering naar Papendorp. Adres voor navigatiesysteem auto: Papendorp, Mercatorlaan, 3528 BL Utrecht. P R De Uithof.
Trainingslocatie BCN Utrecht BCN.
BCN Utrecht is een moderne en centraal gelegen locatie met 28 multifunctionele zalen. Door de gunstige ligging nabij de A27 en A28 is BCN Utrecht uitstekend bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Bij BCN Utrecht kunt gratis parkeren op ons eigen terrein.
Contact Anatomiegebouw.
U wandelt in 5 minuten naar het Anatomiegebouw vanaf parkeergarage Kruisstraat of de Grifthoek. In de straten rondom het gebouw kunt u ook betaald parkeren. Via onderstaande link downloadt u de volledige routebeschrijving. IK KOM MET DE AUTO. PR Utrecht Science Park.

Contacteer ons