Meer resultaten voor parkeren beatrixgebouw utrecht

 
parkeren beatrixgebouw utrecht
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs.
Transferium Westraven is gelegen ten zuiden van Utrecht, naast de snelweg A12. U kunt de auto daar tegen een kleine vergoeding de gehele dag parkeren en uw reis met de sneltram vervolgen. In circa 15 minuten bent u dan in het centrum van Utrecht. Het Transferium is geopend op werkdagen van vijf uur s morgens tot één uur s nachts. De sneltram rijdt van zes uur s morgens tot twaalf uur s avonds. Parkeerwachters houden toezicht op het Transferium met behulp van camera's. Jaarbeurs Utrecht heeft 6.500 parkeerplaatsen verdeeld over de parkeerterreinen P1 tot en met P4. Voor een bezoek aan het Beatrixgebouw kunt u het beste parkeren op parkeerplaats P1 of P3.
ZieZo-beurs 2020 13 en 14 maartArchief FAQs ZieZo-beurs 2020 13 en 14 maart.
Is P3 vol? P1 navigatieadres: Graadt van Roggenweg 400 Utrecht ligt eveneens in de buurt van het Beatrixgebouw. Op alle parkeerplaatsen van de Jaarbeurs kunt u met uw mindervalidenkaart gratis parkeren. Let op: de kaarthouder dient in de auto aanwezig te zijn.
VeggieWorld Utrecht FAQ's' ProVeg Nederland.
Dan loop je langs het Beatrixgebouw en het pad tussen de vlaggenmasten naar de hoofdingang van de Jaarbeurs. Volg daar de borden naar hal 5 waar VeggieWorld plaatsvindt. Kom je met de auto, volg dan de borden Jaarbeurs. Je kunt bij de Jaarbeurs parkeren voor 4 euro per uur of 16 euro per dag P2 en P4 of zelfs 20 euro per dag P1 en P3. Een goedkoper alternatief is parkeren bij één van de PR-locaties rondom Utrecht.
Locatie Openingstijden Big Data Expo 2019 Jaarbeurs Utrecht.
Skip to main content. Voer de termen in waarop u wilt zoeken. 16 17 september 2020 Jaarbeurs Utrecht Brochure aanvragen. Big Data Expo. Spreken tijdens Big Data Expo. Big Data Expo. Spreken tijdens Big Data Expo. Woensdag 16 september 2020 van 1000u: tot 1700u.: Donderdag 17 september 2020 van 1000u: tot 1700u.: Jaarbeurs Utrecht, Hal 12. 3521 AL Utrecht. Zonder zorgen naar de beurs? Het Centraal Station is op loopafstand van de beurs. Parkeren en navigeren.
Secretaresse Support.
Dan volg je vanaf station Utrecht Centraal de borden Jaarbeursplein. Binnen een paar minuten sta je in het Beatrixgebouw en als je de weg oversteekt kom je uit bij het Event Exhibition Centre. Betaald op eigen terrein. Parkeergarage op loopafstand. Locatie faciliteiten Beatrix Theater Utrecht Jaarbeurs.
Home Hagenouw.
onder het Jaarbeursplein, direct bij het Beatrix Theater. Croeselaan 14P, 3521 CA Utrecht. Tarief 2021 per uur: 418., Route naar Parkeergarage Croeselaan. Als u bij naar boven gaat komt u uit op het Jaarbeursplein, direct voor het theater. U ziet de trappen en roltrappen en lift naar station Utrecht Centraal. U gaat naar boven. Als u boven bent loopt u links langs de Stationshal over de Promenade naar Hoog Catharijne. Aan het einde van de Promenade komt u uit op het Stationsplein. U ziet de entree van Hoog Catharijne. Als u Hoog Catharijne inloopt houdt u rechts aan. U ziet rechts op de hoek JD Sports. Rechtvoor u zit de winkel van VodafoneZiggo. Als u naar rechts gaat, in de richting van de zuidpassage ziet u rechts Lush en links Van Haren. Tegenover van Haren tussen Lush en de Pandora Store is de ingang naar het Godebaldkwartier. U loopt in de richting van Moreelsepark. Aan het einde van deze gang ziet u Albert Heijn. Naast Albert Heijn bevindt zich een pleintje; ons terras is al zichtbaar! Kunt u het niet zo snel vinden, belt u dan 030-2369511. Als u met de auto komt; Parkeren bij Hoog Catharijne.
De 10 beste restaurants in de buurt van Beatrix Theater.
Luxehotels in Utrecht. Hotels met 5 sterren in Utrecht. Hotels met 4 sterren in Utrecht. Hotels met 3 sterren in Utrecht. NH Hotels in Utrecht. InterContinental IHG Hotels in Utrecht. Utrecht Hotels met een zwembad. Utrecht Hotels met gratis parkeren.
Jaarbeurs 100 jaar.
De voltooiing van het Beatrixgebouw heeft Jaarbeurs in staat gesteld om als eerste beursinstituut in Europa een nieuwe expositievorm voor gebruiksgoederen te ontwikkelen. In de Verenigde Staten toen reeds bekend onder de naam Trade Mart. De eerste paal wordt geslagen voor de bouw van hal Y. De spelers van FC Utrecht dragen deze eerste paal naar de plek van bestemming.
Speys Jaarbeurs.
Van een baristakwaliteit cappuccino, een vers belegde sandwich, een Italiaanse pizza of een gourmetburger tot een fris getapt hoppig biertje; jouw ideale dagje Utrecht begint of eindigt bij Speys! Om de hoek bij Speys ligt de modernste bioscoop van tegenwoordig: Kinepolis. Maar liefst veertien zalen bieden plaats aan in totaal 3.300 mensen. Bekijk kaskrakers en cultfilms met de modernste technieken en geniet van het veel comfort. Jaarbeurs is één van de grootste gebouwencomplexen voor grootschalige evenementen. Combineer je congres, beurs of ander evenement met een bezoek aan Speys! Lastig om de auto te parkeren bij Speys? Nee hoor, rondom Speys vind je genoeg parkeergelegenheid. Je hebt de terreinen voor het uitkiezen. Fair ook, je betaalt per uur, of een deel daarvan. Een uurtje kost je 4 euro, met een maximum van 16 euro per dag. Je mag dus best wat langer blijven hangen. Het Beatrix Theater staat bekend om zijn programmering van grote musical en theaterproducties.
Beauty Trade Festival.
Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is uitstekend te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden Jaarbeursplein. U loopt in vijf minuten naar het Beatrixgebouw of het hallencomplex van Jaarbeurs. Plan hier uw reis met openbaar vervoer.

Contacteer ons