Zoeken naar kruisstraat utrecht

 
kruisstraat utrecht
Parkeergarage Kruisstraat Parkeren in Utrecht.
Goedkoop parkeren in het centrum van Utrecht. Parkeren in Utrecht. Parkeergarage Kruisstraat ligt aan de rand van het centrum in Utrecht. Vanaf de parkeergarage is het ongeveer 5 minuten lopen naar het bruisende centrum van Utrecht. Op de hoek van de Kruisstraat vindt u de Stadsschouwburg en Wollf City. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse gezellige eetcafés en restaurants. De parkeergarage in Utrecht centrum is gemakkelijk te bereiken als u van de snelwegen A27 en A28 komt. Binnen 15 minuten bereikt u de Parkeergarage Kruisstraat zonder dat u het drukke centrum door moet. Parkeergarage Utrecht Centrum. De stad Utrecht staat bekend als studentenstad, winkelstad en het hart van Nederland.
Parkeren Utrecht Alle informatie over parkeren Utrecht.
Parkeertarieven, parkeergarages, tips voor parkeren in Utrecht en wanneer gratis parkeren" / Utrecht Parkeren. Informatie over parkeren in Utrecht. Als u met de auto naar Utrecht gaat, laat u dan eerst goed informeren over de parkeergelegenheden van de stad. Utrecht is, van Nederland, de meeste auto onvriendelijkste stad.
Parkeergarage P1 Kruisstraat Utrecht P1.
Parkeergarage P1 Kruisstraat Utrecht P1. P1 Parkeergarage Kruisstraat Utrecht is een kleine parkeergarage gelegen aan de rand van het centrum van Utrecht, in de direct nabijheid van de stadsschouwburg. De Domtoren ligt op loopafstand 350m. Parkeergarage Kruisstraat heeft een capaciteit van 105 parkeerplekken en een doorrijhoogte van 210, meter.
Kruisstraat Kamers studentenhuis Utrecht SSH.
Steden Utrecht Kamer studentenhuis Kruisstraat. 15 m2 22 m2. De SSH verhuurt hier kamers in twee studentenhuizen. Ze bevinden zich in de voormalige Stevensfundatie, een naam die nog op de gevel prijkt. Je woont hier aan de rand van het centrum, tussen de Wittevrouwensingel en de Biltstraat in.
Parkeergarage Kruisstraat Stadsschouwburg Utrecht.
Parkeergarage Kruisstraat Stadsschouwburg Utrecht. P1 parkeergarage Kruisstraat ligt aan de rand van het centrumgebied van Utrecht, vlakbij de Stadsschouwburg Utrecht. Het is een kleine parkeergarage met een stevig parkeertarief. Wist je dat? Je kunt goedkoop parkeren in Utrecht. Parkeren in Utrecht kan véél goedkoper in parkeergarages van ParkBee.
Parkeergarage Kruisstraat Gemeente Utrecht.
Parkeren Parkeergarage Kruisstraat. Verboden te parkeren. Dieselautos ouder dan 1 januari 2001 kunnen geen gebruikmaken van deze garage. Bij het uitrijden moet men namelijk door de milieuzone. Dit is verboden voor deze oude dieselautos. Kruisstraat 2, 3581 GK Utrecht. De parkeergarage staat in de wijk Buiten Wittevrouwen. Op loopafstand van de garage vindt u de Biltstraat en Stadsschouwburg.
Bereikbaarheid Parnassos Cultuurcentrum Universiteit Utrecht.
Schuin tegenover parnassos zit een parkeergarage Parking Kruisstraat. De bus stopt om de hoek halte Wittevrouwen of halte Stadsschouwburg. Voor het pand is voldoende mogelijkheid om je fiets neer te zetten. Vanuit Den Bosch. A2 tot knooppunt Everdingen dan de A27 richting Hilversum/Almere. Kies afslag 30, Veemarkt/Rijnsweerd. Kies vervolgens Rijnsweerd. U komt uit op een grote T-splitsing met verkeerslichten. Vanaf daar volgt u de borden Wittevrouwen. Zie verder punt 5. Kies bij knooppunt Lunetten de A28 richting Utrecht centrum. Volg vervolgens de borden Wittevrouwen. Zie verder punt 5. Kies bij Knooppunt Ouderijn de A12 richting Arnhem. Neem vervolgens de A27 richting Hilversum en volg de borden Wittevrouwen. Vanuit Rotterdam / Den Haag. Volg de A12 richting Arnhem. Kies de A27 richting Hilversum. Kies afslag 30; Veemarkt/Rijnsweerd en kies vervolgens Rijnsweerd. U komt uit op een rotonde met verkeerslichten. Volg dan de borden Wittevrouwen. Zie verder punt 5. U komt Utrecht binnen via de Biltstraat.
Kruisstraat Utrecht Wikipedia.
Het Museum Maluku was in de Kruisstraat gevestigd van 2008 tot 2013. voormalig Museum Maluku in de Kruisstraat 13 hoek Biltstraat. Overgebleven gebouw van de Stevensfundatie aan de Kruisstraat. voormalige Rijks Hogere Burgerschool, Kruisstraat 201. Prenten, tekeningen en foto's' van de Kruisstraat Het Utrecht Archief.
Parkeergarage Kruisstraat Stadsschouwburg Utrecht.
Dan hoort Parkeren in de Stad het graag van u. Vlakbij Tivoli, het spoorwegmuseum, de stadsschouwburg en de Dom in Utrecht ligt parkeergarage Kruisstraat. Helaas gaat parkeren in deze parkeergarage helaas nog niet per minuut. 4 sterren van de 5.
Parkeren Parkeergarage Kruisstraat Utrecht parkeerlijn.nl.
3581 GK Utrecht. 030 658 62 88. In en uitrijden: 24/7. Deze parkeergarage heeft kenteken. Na betalen kunt u., uitrijden op uw kenteken. 374, per 60 minuten. Avondtarief: 1308, 19.00 01.00 uur. Na 01.00 uur geldt het reguliere uurtarief. Creditcard en Pin. Voeg toe aan Tomtom home. Uw stem wordt verwerkt. Waardering: 3.5 van 5. 11 keer gestemd. U kunt uw stem uitbrengen door een ster aan te clicken. Er zijn 3 beoordelingen. Patries, 01-10-2017 1431.: De suggestie wordt gewekt dat parkeren hier veilig is. Vaak ruiten volledig ingeslagen en de beheerders werken niet mee. Francois, 25-07-2011 0641.: fijne garagehet, is afgesloten dus niet iedereen kan er in. staat je auto toch niet ff iets veiliger. Nico, 23-03-2010 2126.: Prima garage, ga voor meer informatie naar www.p1.nl. Beoordeel Parkeergarage Kruisstraat.

Contacteer ons