Resultaten voor cinemec utrecht parkeren

 
cinemec utrecht parkeren
Programma Berlijnplein Utrecht.
Berlijnplein Utrecht: midden in Nederland, in Leidsche Rijn Centrum op het dak van de A2. Het plein is zeer goed bereikbaar pal naast trein en busstation Utrecht Leidsche Rijn en op 10 minuten fietsafstand van Utrecht CS. Karakteristiek voor het Berlijnplein zijn de platanen, de perronkappen en bioscoop Cinemec. Het plein is in ontwikkeling en groeit. De omgeving is in aanbouw en zal er de komende jaren steeds anders uitzien. Leidsche Rijn Centrum wordt het nieuwe stadshart van de jonge Utrechtse wijk Leidsche Rijn. Midden in Nederland, vanuit alle windstreken makkelijk bereikbaar en altijd een parkeerplaats in de buurt. Een levendig centrum met winkels, restaurants, cafés en koffiebars. Er komen ongeveer 3000 woningen met een eigen parkeerplek, voldoende openbaar parkeren, een bioscoop en congrescentrum, zorgdiensten, cultuur, foodmarkt, onderwijs en meer.
CineMec Utrecht Van der Valk Hotel Breukelen.
Voor het filmprogramma en meer informatie, klik hier. Volg de borden P-Berlijnplein" om naar het parkeerterrein te rijden. Parkeren is gratis voor bioscoopbezoekers van CineMec Utrecht. 3541 CM Utrecht. Een leuk cadeau voor een ander, geef een Van der Valk gift card.
CineMec Utrecht CineMec.
CineMec Utrecht Leidsche Rijn. 3541 CM Utrecht. zondag t/m donderdag. 930: tot 2230: uur. 930: tot 0.30 uur. Zaal 1: 660. Volg de borden P-CineMec" of Pathé om naar het parkeerterrein te rijden. Wanneer u als bioscoopbezoeker op ons eigen parkeerterrein met slagbomen parkeert, is parkeren in combinatie met een filmticket gratis.
CineMec wordt onderdeel van Pathé RTV Utrecht. RTV Utrecht Nieuws en sportoverzicht voor provincie en stad Utrecht.
Daar gaf de gemeente Utrecht geen toestemming voor, omdat behalve Cinemec ook al een megabioscoop bij het Jaarbeursplein wordt gebouwd. Door de overname van CineMec krijgt Pthe alsnog vastere voet aan de Utrechtse grond. De megabioscoop in Leidsche Rijn Centrum, met de naam De Sterrekijker, moet volgend jaar openen en zal onder het merk Cinemec worden gexploiteerd.
Berlijnplein Leidsche Rijn Centrum.
Een zonnige lente-avond. Lekker eten op een van de terrasjes aan het Brusselplein en daarna een mooie Franse film kijken onder de sterrenhemel op het dak van CineMec Utrecht, oftewel de Sterrekijker. Een bezoek aan de eerste rooftopcinema van Nederland is een belevenis die je niet snel zult vergeten.
Bij megabiscoop CineMec de Sterrenkijker staat beleving voorop De Utrechtse Internet Courant. Bij megabiscoop CineMec de Sterrenkijker staat beleving voorop De Utrechtse Internet Courant.
Bij megabiscoop CineMec de Sterrenkijker staat beleving voorop. Megabioscoop CineMec de Sterrenkijker, in Leidsche RIjn, opent op 18 september haar deuren. Met zeven zalen, de nieuwste technieken en een heus dakterras wat kan fungeren als openluchtbioscoop is Utrecht een uitgaansbelevenis rijker.
Parkeren Utrecht Gratis Tips.
Parkeren Utrecht Gratis Tips. Parkeren Utrecht Cinemec. Parkeren bij Cinemec? Cinemec in Leidsche Rijn heeft een eigen parkeerterrein! Parkeren op Straat bij het cinemec in Utrecht. U kunt parkeren op het parkeerterrein. Dit is wel betaald. Kosten zijn 250, per 4 uur.
In Leidsche Rijn De Denderende Tijd Bezoekersinfo.
Parkeren kan op het Berlijnplein zelf. Stel uw navigatie in op: Berlijnplein 100, 3541 CM Utrecht. Parkeren kan ook op het terrein van bioscoop CineMec, daar betaalt u 250, per 4 uur. Stel uw navigatie hiervoor in op: Oude Vleutenseweg 33, Utrecht.
Uitstekende bereikbaarheid CineMec Utrecht, Ede en Nijmegen!
Bij CineMec kunt u altijd parkeren op ons ruime parkeerterrein. Zo is er altijd plek voor uw gasten en op verzoek kunnen wij ook onze parkeerwachten inzetten. Vanwege de centrale ligging zijn de locaties van CineMec ook eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. 3541 CM Utrecht.
Bioscoop Pathé Utrecht Leidsche Rijn Bioscoopagenda.
Bioscoopagenda Pathé Utrecht Leidsche Rijn. Bioscoop Pathé Utrecht Leidsche Rijn. Alle films, tijden en tickets in Pathé Utrecht Leidsche Rijn. Films, aanvangstijden, informatie. Bioscoop Lockdown Survival Kit. Tot en met 6 april zijn alle bioscopen in Nederland en België dicht.

Contacteer ons